Functioneel – Technisch – Financieel 

3X duurzaam

Duurzaamheid is voor ons essentieel. Dit is drieledig, want M3V staat voor zowel functionele, technische als financiële duurzaamheid.

Functioneel Duurzaam

Verder dan denken vanuit puur regelgeving is functioneel nadenken over dynamisch huisvesten. We hebben het dan over flexibel en comfortabel bouwen, waardoor een gebouw veel langer bruikbaarheid heeft en daardoor duurzaamheid blijft behouden. M3V denkt graag verder dan eventuele Integrale huisvestingsplannen van de overheid en durft zelfs 25 jaar onderhoudsgarantie te bieden op huisvesting.

Op alle fronten optimaal duurzaam door verder te denken dan de bestaande regelgeving

Technisch duurzaam

Technisch duurzaam denken vormt voor M3V de grondslag van goed huisvestingsbeleid. Denk hierbij aan bouwmaterialen, isolatiewaardes etc. Veel van deze zaken zijn al bij wet geregeld of worden vanuit de overheid gestuurd. Vanzelfsprekend houdt M3V deze regelgeving goed in de gaten en de specialisten doen graag nog een stapje extra wanneer dat mogelijk is.

Financieel duurzaam

Een plan moet volgens M3V altijd gebaseerd zijn op de realiteit en niet op de wenselijkheid. Haalbaarheidsonderzoeken worden daarom niet alleen voor de vorm uitgevoerd, maar om echt te kijken of een huisvestingsadvies waardevast is. Is iets niet haalbaar? Dan gaat M3V omdenken naar haalbare alternatieven. Bijvoorbeeld in combinatie met een ander project of een innovatieve financieringsconstructie.